Wednesday, December 2, 2015

ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik


Haiiii... uOls.. ini kali HAKAK nak join segmen giveaway yg dianjurkan oleh dak ZyraRoxx. 

Ini bukan dugaan.. bukan jugak main-main, ini betul-betul..!!!...  

dak Zyra nak bagi free buku komik uOls... gilaaa tak nak..?.. ofcoz lah nak kan... hahahaaa..

well uOls.. dak Zyra ni sebenarnya.. pelukis dalam komik ni jugak tau.. !!..

ok tak dak Zyra.. HAKAK punya ni... :)..


--sempat lagi HAKAK carik rambut pelesu.. hahahaa...--


jadi, uOls.. boleh lah berbuat sedemikian juga.. memeriahkan suasana .. heheheeee.. 

kita lihat siapa yang kenaa..!!!

sini2... sempat lagi .. !!!.. 

Cara-cara
1- Follow blog Zyraroxx itu. - DONE
2- Buat satu entri bertajuk "ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik" - DONE
3- Tinggalkan link entry di ruangan komen kat bawah. - DONE
4- Copy and paste banner di bawah ke dalam entri: DONE



Terma & Syarat
1- Terbuka kepada blogger yang tinggal di Malaysia sahaja.
2- Merupakan follower blog Zyraroxx itu.
3- Pemilihan pemenang 100% terletak ditangan Zyraroxx tanpa prejudis, sebarang surat ugutan tidak akan dilayan.
4- Pemilihan pemenang adalah berdasarkan entri yang paling menarik menurut firasat Zyraroxx.
5- Kalau Zyraroxx dapat detect sebarang tipu helah dan penipuan, faham-faham sendirilah natijahnya.
6- Hadiah (komik) tidak boleh ditukar dengan wang ringgit atau ditukar dengan diri Zyraroxx (yang comel) atau apa-apa sahaja.
7- Blogger yang terlibat dalam penghasilan komik diharamkan dari turut serta.
8. Tarikh tutup penyertaan: Rabu | 02 Disember 2015 | 11.59 p.m. (jam Zyraroxx).

Sokong lah produk bloggers kita, hehe.

Untuk maklumat lanjutan : Klik SINI.
Untuk membeli, hantarkan emel kepada: princeofnoob[@]gmail[.]com
Atau hubungi melalui https://www.facebook.com/prince.nub.

24 comments:

  1. Waaaaa u r HOT!
    Tp mula2 td ketawa. Sowi... keh3..
    Tp kan mata tu seswai sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaaaa... ni keja org bila otak tengah blur.. pastu terajin lak melayan perasaan sengal...

      Delete
  2. Oiiiii....tersedak ai tgh minum nescafe ni jahhhh oiiiii....nasib tak tercekikkk...

    ni kalau dak zhareef tgk terus meraung menonggeng...

    sengalnyeeeeeeeeee!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah... umi mntak dia jadi model dia tak mau... last2... bior umi yg pakai... abis cite... hahahahaaha... ko mesti x percaya aku buat canggini kan.. hahahahaaa

      Delete
  3. Kah kah kah.....rambot hijo!

    Good luck Jujie

    ReplyDelete
  4. Hehehe... soooo cool! Luv it!

    ReplyDelete
  5. wahahahaha terguling2 atas lantai baca entri ni! siapa ada rambut pelesu, nasib bukan kaler biru kalo tak mau sakit jantung gua, hahahaha
    eh, dh beli komik BOTK ke? Thanks! takyah lah gua kasi lagi, hahahah gurau je ;p

    thanks sebab sudi join! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaler tu je yg ade dek...

      eyhh.. jgn lah.... akak nak yg free..!!!.. lagi2 dari dek Zyra..

      tu paper selai akak print tuuu... jgn tertipu.. heheheeh..

      akak dapat ke dek..?.. suka nya .. suka nyaa.. haha..

      Delete
  6. TAHNIAH menang.,, ammvoii suker lettewww ;p

    ReplyDelete
  7. Congratulatons ! . Indeed's it's creative :D = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete
  8. Singgah dari blog Zyra Roxx.
    Tahniah menang!!
    Memang kreatif dan penuh kegigihan.
    Kegigihan sentiasa akan dapat ganjarannya. Hehe :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah! Menang nanti bolehlah Mrs. A pinjam ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  10. Pinjam rambut hijau tu??hihi tahniah rambut hijau menang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pinjam... mai la datang amek... hehehee

      Delete
  11. serius WIN giler ahahahaha. tahniahhhh. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak dek... Win je udah la.. jgn la giler pula... hehehe

      tq singgah sini... :)

      Delete

ok ..sila komen dengan perkataan yang anda suka .. yeaahh..!!