Monday, March 2, 2015

pulau pandan jauh ke tengah.. tak pegi situ tapi.... hehehe

Hai korang...

tadi pukul doblas bos ajak deting... eyhh.. bukan meeting dept..
pasal project lah...

part saya masih tak bunyik2 ...
maka nya saya silap2 hari bulan overhead lagi...
hermm...

ok tapi bukan itu yang saya nak cerita...

cerita nya pasal percutian ke pulau.... pulau mana...

pulau Ketam ...

saya kasik intro dulu lah eyh...


ni geng Pulau Ketam ..

dari kiri : Pakcik a.k.a WakJan ,GB , dak Iyra, kak Dr Singa , kak AnaHipHopMuslimah (masa di tempat kejadian) , Khai , Dr Faiz , Derek , CikPuanEmpunya Blog , Fiza a.k.a Wife DrFaiz ...

Dorang ni... suma sangat best dan semangat setiakawan yang tinggi lagi jitu..
haa ko... ade kengkawan macam dorang ni... 
TQ tau korang ...

wahh.. panjang lak intro... 

nanti sambung ceritera nya... 

bos suka ja muncul2... 
kena pasang back side mirror2 on the wall ... 

kBai .. 

10 comments:

  1. gaya kak su posing dengan basikal apesal tak sama dgn org lain? Kih3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak kan permainan nya di situ,,,,

      Delete
  2. Hello.....uuuh gelap. Kena teropong tulisan satu persatu. Almaklumlah makcik nih rabun. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maafkan saya... dah tukar kan warna dah.... ;)

      Delete
  3. seronok dapat kawan-kawan yang awesome :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah join kite orang.... masak sedap2 .. kasik kite orang makan....hehehehe .. (matif sangat kan.. hehehe)

      Delete
  4. Bestnyer ngayuh kat Pulau...nyodut udara segar gitu.

    ReplyDelete
  5. si Derek tu masuk Rickshaw Run lak kat India nanti...!!

    untungaaa kan.. kita kawan selebriti!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan saya yang ni lagi glemer.... hehehehe....

      Delete

ok ..sila komen dengan perkataan yang anda suka .. yeaahh..!!