Monday, March 23, 2015

Geng Belon Panas edisi telipon cap buah juga...

sorii la korang...

walaupon tak berapa nak ada kerja kat opis...

tahap kemalasan nak klik blog sendiri adalah M..

hahahahaaaaa...

pada hari kejadian....

pagi2 bangun .. dah ade orang masak mee..
and telo hotdog utk piknik...

saya jadi mando... nasib la ko... hahahahaaa

janji kul tujuh....

yupp... sampai sikit2 lagi nak kul tujuh.....

cari port seperti yang di bincangkan dalam grup....

ini hasil nya.... yesss....!!!!

sambil menanti kawan2 yang laen ...

geng kali adalah geng2 pulau ketam
(kecuali yang tak hadir : Dr Faizi & Famili , Pakcik a.k.a wakJan , dan juga khai..)
dan di sertai ahli baru : Ms Smile (blogger tau.. first time jumpa tapi macam dah bertahun jumpa weihhh...) ... adek kak anak (Cik KAtakHijau) dan juga Dimas (retis Indonesia..tettt.....tak lah opis mate GB..)..

gambo.... haaaa... takde.... hahahahaaa....

okeh jom kita layan2 gambo2 ni dulu k... kalau rajim nanti saya update... muahahahaaa....



 masih gelap... tapi blue hour yang mengancamm..!!!

cooll...

panorama sikit...!! .. tu diaaa...

 menanti belon2 naik.... sambil menikmati sunrise yang jelita ...


 yeyyy.... dah nampak dah..... masing2 melompat2 ke girangan....
macam tak pernah jumpa belon....

owh yaa..... jangan tak tau.....
suara kite orang ja dah gamat satu kawasan putrajaya...
tak yah nak guna speaker ke sound system.... hehehehe


 yeyyy..... dan belon2 pon berterbangan.....!!!

 penguin...!!!

 lepas tu kami orang pon piknik... eyhh... mana gambo piknik...

ada dalam blog akak Dr Singa... (mengelat..)

asek amek gambo je kan... mari kita tangkap gambo bayang2...

ade yang buat love.... spider.. kacang... potato.... macam2 lah ..sekati korang lahhh... hahahahahaa


lagi....



lagi sekali..... hahahaa


 dan lagiiiiii....


 sakannnn kannn...!!!!


 mintak tolong Dimas ambil kan...!!!


 haaa.... cepat2.... hahahahaaa....

lenguh urat2 ketiak kan angkat2 tangan camgitu....

owh ... hanya Dimas dan anak bujang kecik akak Dr Singa ja yang lelaki...

dah jadi macam gegurl days out.... gituuu....


 kompom pakcik a.k.a wakJan menyesal tak datang....
hahahahaa....

No plate basikal ni kiteOrang nak surprise kan dia ...
tapi dia tak datang pulak...

tengok tu.... bihun pon dapat okehh...!!


saje interprame kan dia kat sini...
huahahahaaa....



ok ..nanti jumpa PA saya amek payment .... ;P
dah macam pemenang cabuatan nombor bertuah pulak... hehehe..
(comey kan dia ni...?!..)



time ni jugak nak ikat reben pink....
apesal yang sorang tu tengok jee... hehehhe
tolong la ikat sekali weih...



tadaaaa..... 
dah siap ikat reben pink beso gituu.... 



tiga gambar ke bawah tu telah di IG kan.... 




ok lah.... banyak dah ... kasik tengok .... 

nanti sambung... 

#kawan2macamkamusemuaBuatDiriKuBegituBerharga ...

tq korang enjoy yang amat.... sampai lupa sakit kat kepala ni ... ;)

21 comments:

  1. Cantik semua gambo2 yang dirakamkan itu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh mak.. nanti lenkali mak join sekali eyh... ;) ..

      Delete
  2. Belon2 tu klau nk naik bole x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belon2 yg terbang tu x leh naik.. tp ade belon yg boleh naik... bayo berapa x ingat... kena berator panjangggggg....... kalo x dtg subuh sepie.. heheh

      Delete
  3. Walaupun ni blog Jujie tapi tetap nak cakap Kakak Singa comei sangat!!

    ReplyDelete
  4. Ya Allah apesal budak tu takde malu-malu langsung dah ler baru kenal..haiish ape nak jadi!
    yang pasti korang semua best! gelak sampai keras perut-perut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade rasa nak putus urat kentut tak...?!... ;P

      lagi sekali cakap -- jangan serik ok.. --

      jom kita menabung..!!!

      Delete
  5. henfon cap buah mmg ternyata menghasilkan 'buah' yang cantik. :)

    I like pic yg 3rd last....rasa macam besttttt ja kalau makcik juga ada situ..... one day insyallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari lah McK ...

      In Shaa Allah... mana tau tahun depan ke... next outing ke... kan..?!.. :)

      Delete
  6. Lepas ni ( baca: Lepas May 2016), best la..
    Boleh tepek gambar2 kat Kolomboooo

    Hahahaha

    ReplyDelete
  7. Tengok gambar dah tahu betapa meriahnya keadaan masa tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..,, betul betul... meriah yg amat..!!

      Delete
  8. terima kaseh en Syed.,, cuaca pon memang cantek masa tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. kecik-kecik dulu kalau main bayang-bayang pandai buat kepala itik / ular je.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kite.... satu lagi rama2... itu ja yang tau

      Delete
  10. tetiba teringat kena sergah
    "Kak Ana!!!!!!!!!"
    gile terkejut ok?

    hahaahha
    korang memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahahaaa....

      meh nak sergah lagi..... !!...

      dah lah suara satu putrajaya dengar...... adeihhh...

      akak pon best jugakkkk ... salah sorang wonderful kakak yang saya jumpa dan saya ada.... :) ..muahhh deep2..!!!

      Delete
  11. masa tu ai bajet retis kena napper dgn mamarazi.... hahahaahah....
    ampun kan saya...
    hahahaahah...

    (sebenar nya terkejut dah mangsa terdekat dan paling tepat hala senjata adalah akak.. haahha.. tu yang terpacul nama akak...).. 😅😅😅😅

    ReplyDelete

ok ..sila komen dengan perkataan yang anda suka .. yeaahh..!!