Tuesday, February 2, 2016

edisi hijek blog : Haii .. gua kucen jiran..!!

well... aku tahu.. tuan punya blog ni agak la...!!!... pemalas dia nak update blog..

jadi.. aku take over lah ...!!!.. 

meh aku kenal kan diri aku.. aku kucen jiran sebelah.. aku jantan.. bulu mulus.. dan kachak..!!

korang tau tak aku ni.. nampak manja2.. boleh dekat2... 

tapi .. aku ni jinak2 merpati korang tau tak..!!.. 

eyh kejap2... pasal ape merpati pulak..?!.. 

jinak2 kucen lah kan.. 

boleh pandang2 boleh jeling2 korang dekat2.. aku cakar korang... meeeooowwwhhh...!!!!!...   


meh sini aku nak cerita sikit... aku bukan ape.. tuan blog ni... gemor beno mengusik aku.. hari tu.. aku sengaja ja diam kan diri.. dia datang dekat... meooowwhhhh...!!!!... wahahahahaaa... aku cakor dia... tapi.. tapi.. tapi...

sempat dia mengelak... !!!

aku naik heran lah... dengan diri aku sendiri.. suka beno jadi guard tepi rumah tuan blog... berpeleseran depan pintu rumah dia.. nak kata dia bagi aku makan .. memang tak lah.. iyelah.. aku kan garang kemahen dengan dia..!!!.. 

tapi tulah... aku pon tak tau nak cakap ape dah.. syok2 geli2 je meleset2 tepi dinding rumah dia.. gitu lah.. 

lepas tu ade gak lah sekali sekala.. aku buat tanda tepi dinding rumah dia.. semerbak weih bau... hahahaahah... puas hati aku..!!!.. 

weihh..weih...  aku dengor orang bukak pintu rumah lah.. aku chowww dulu.. 

korang ilek2 je... nanti aku hijek lagi.. 

jumpa lagi.. 

7 comments:

  1. Meow..
    meow meow..
    meowweeoww....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. Bagus la kau kucen, pandai pulak kau guna komputer untuk hijek blog....hahaha...

    ReplyDelete
  3. bab tinggal tanda tu yg akak tak gemar
    babab karang

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

ok ..sila komen dengan perkataan yang anda suka .. yeaahh..!!