Monday, November 30, 2015

#KembaraRanahMinang : Dari Travel Agensi DrSinga - saya nak bagi FM dulu..

Hai Korang...!!!..

Haaaaa.. chhoooooo...!!!!... mak aiii habuk nya lima inci ko.., kat lantai rumah.., hahahahaah... blog sape ni weih... !!!.

mesti korang ingat .. huiii.. dia update blog .... ermmm... (sambil pandang kiri kanan kot jiran2.. jeling... )... ampun kak Dr Singa.. dak GB saya link je boleh tak...?.. hehehee

dak Elly n dak Kina .. korang takpe sama je., hahaah... 

ok .. ok.. gini... gini... 

iOls nak bagi sebinier bebanyak tu tak ada... 

sebab iOls.. jenis berjalan tak menyoping.. 

tapi...haaaaa... 

iOls ade buat FM la sekeping dua... photo2 masa trip ranah minang.. 

kalau UOls seronok nak memeriah kan suasana blog yang rumput asek panjang .. lantai berhabuk lima inci ni.., 

untuk UOls...iOls bagi limited edition FM handmade ..(amboiii... mengalah kan diva blogger glamer ko.. ingat suma orang nak layan ko...hahahhaahaaaa...) .. 

sooo...... 

kalau UOls nak kan FM ni ... 

yang handmade... gituuu..

uOls boleh angkat tangan.. eyhhh.. 

uOls bagi alamat cepat2...!!!.. 

pm iOls okeh... 

sape cepat pm alamat dia dapat... 

kat email yg ini : suzie7579@gmail.com 

ini saja yg iOls dpt bg uOls... 


owhhh... chop... by the way... dah alang2.. tu.. 

iOls promot lah sikit.. 

klu uOls berminat nak abadikan photo2 uOls sendiri sebagai FM.. macam iOls ni.. dan tiada masa nak buat sendiri..  

pon boleh jugak.. just PM iOls.. 

iOls bg harga istimewa kat UOls.. 

heheeheh.., sempai lagi promot.. hahaahahaaa... 

ok dah tu ja..

cepat2.. sapa yg pm alamat laju2 akan dpt yg free ni... sebagai sebinier dari ranah minang... 



23 comments:

  1. Replies
    1. sis pm saya jugak, sebab saya pm sis tak dpt la
      tq sis
      sayangggg sis

      Delete
    2. mengade betul mak budak niii...!!!

      gambo mana gambo..?!!!!.... hahahahahaa

      Delete
  2. Uols tak pernahhhhh bagi ai ols sebenier kalau uols jalan jalan....
    Kecik ati ai ols

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengadesss nye uOls.... hahahahahaaa.... arang batu.... benih bunga .... bila nak amek... ahahaha...

      uOls punya hari ni eyh... :P

      Delete
  3. Nak angkat tangan leh? Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh alamat... eyh... lupa... dah ade... tunggu je tepi pintu... hahahaaa

      Delete
  4. Camana kak su boleh tau apa yg terkandung dalam pemikiran gue? Memang. Ingatkn main link lagik. Kih3.

    ReplyDelete
  5. ni ada tuktuk hijau dari Bangkok untukmu...lupa nak bawak masa gi dal kawen kemarin...

    ReplyDelete
  6. ingatkan jerebu.. rupanya debu.. uhuk uhuk uhuk

    bukan setakat mak, jiran2 pun akak paksa angkat tangan tinggi2 nyah!


    apa saiz paling beso ko boleh buat utk fm tu? 4R boleh tak? nak letak gambo family

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni pecah rekod.. saiz A4 ..heheheheee

      Delete
  7. pm harga sis..

    nak niaga ke tak ni?
    tak pm pm pun!!!

    ReplyDelete
  8. eehhhh...nk agkat tgn jugak lah...hahhahaha

    ReplyDelete
  9. Sawang tak buang sekali ke? Hehehe.. gurau je.
    Seronok tgk CPL dah activate balik. Ramai yg rindu tau :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee.. bukan sawang je ade En Syed..,

      sarang labah2 pon ade.. :p

      hahahha... ni tengah amek mood..

      wahhh.. sape la yg rindu nak komen blog saya ni.. haahhaaj

      Delete
    2. labah labah kununnnnn...
      nak??!!!

      Delete

ok ..sila komen dengan perkataan yang anda suka .. yeaahh..!!