Tuesday, January 13, 2015

Meh belanja sikit...

Haiii korangg.... 

kelam kabut yang amat masa tahun baru mula menjengguk.... 

mana sekolah budak2 nya.. mana sekolah mak budak nya...

haishh....


jadi tak sempat nak tengok blog sendiri... apatah lagi blog kawan2..

komen2 pon tak ter reply2 lagi... minta maaf yaa... 

jadi nya saya belanja sikit gambar lama.... 

jangan tanya gambar baru memang tak ada... 

hahahahaahahaaa... 



gambar ni budak kompak kamera saya yang mem foto...
 xzOne - Olympus ...
by the way.. walaupon kompak...
boleh setting manual ok...
sebab tu ai jatuh cinta dengan dia..

--ade orang kata itu bukan kamera.. tak kisah .. ok ja.. --

 #sayacakapsayacintaawakdeep2 ...

4 comments:

  1. fuhhh..instagram takde effect mcm ni lagi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ade... orang dah x bawak kamera dah lepas ni Wan... hehehee

      Delete
  2. Kenapa akak selalu ketinggalan nak melawat blog CPL hah? ishhhkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni dah tak tinggal dah... hehehehee

      Delete

ok ..sila komen dengan perkataan yang anda suka .. yeaahh..!!